Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

7 tips ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΣΑΣ

7 tips ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΣΑΣ  


   

Οι γυναίκες που φορούν ψηλά τακούνια δέν τα αποχωρίζονται. Είναι μια σχέση πολλές φορές έρωτα και πόνου. 

Μερικές χρήσιμες συμβουλές για να μην χρειαστεί να τα αποχωριστείτε ΠΟΤΕ


1. Φροντίστε για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή. Εσείς ξέρετε. Με όλα τα ψηλοτάκουνα ΔΕΝ αισθάνεστε το ίδιο άνετα. Συχνά η φτέρνα δεν εφαρμόζει καλά. Υπάρχει άφθονος χώρος από πίσω. Αυτό οδηγεί σε αυξημένη πίεση στα μετατάρσια και έντονο πόνο.

2. Αγοράστε υποστηρικτικά μαξιλαράκια μεταταρσίων.


Βοηθούν στην μακροχρόνια ορθοστασία, στο χρόνιο πόνο από τα τακούνια. Αντικαθιστά το μαξιλαράκι λίπους που με το χρόνο λεπταίνει στη βάση των δακτύλων.

3. Αλλάζετε συχνά το ύψος των τακουνιών σας. Έτσι αποφεύγεται την ρίκνωση του Αχίλλειου Τένοντα.

4. Φαρδύτερη πτέρνα βοηθά στην καλύτερη κατανομή βάρους και αποφυγή διαστρεμάτων

5. Κάποια ψηλοτάκουνα έχουν απότομη κλίση ενώ άλλα πιο προοδευτική. Τα δεύτερα βοηθούν για πιο άνετο περπάτημα.

6. Τα ψηλοτάκουνα είναι καλύτερα να είναι Peep Toe. Μειώνεται η πίεση στους κάλους και τις σκληρίες. Τα στρογγυλεμένα μπροστά είναι καλύτερα από τα μυτερά. Μειώνουν την πίεση στα δάκτυλα και το κότσι.

7. Η σταθερή άκαμπτη σόλα βοηθά στην μικρότερη καταπόνηση στα δάκτυλα των ποδιών ειδικά αν πρόκειται να βαδίσετε αρκετά και ειδικά όταν έχετε αρθρίτιδα στα δάκτυλα των ποδιών ή κότσια.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Οστεοαρθρίτιδα Γόνατος. Μετά το χειρουργείο τί?

Η οστεοαρθρίτιδα γόνατος ειναι αυξανόμενη σε συχνότητα και η χειρουργική αποκατάσταση συχνά αναπόφευχτη. Πολλές ειναι οι ανησυχίες και προβληματισμοί για μετα το χειρουργείο. Εδώ θα βρείτε απαντήσεις για τα ποιό συχνά θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους που είναι να υποβληθούν σε αρθροπλαστική γόνατος. M.I.S. Οστεοαρθρίτιδα Γόνατος. Ολική Αρθοπλαστική. Τι πρέπει να ξέρετε για την ζωή σας μετα την αρθροπλαστική γόνατος from Tom Samourkasidis Σχετικά Links: Αμφοτερόπλευρη αρθροπλαστική Γόνατος. Γρήγορη Αποθεραπεία, Μικρότερες επιπτώσεις στην καθημερινότητα.

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΠΙΟΕΙΔΟΥΣ ΜΥΟΣ (PIRIFORMIS SYNDROME). Η αιτία ισχιαλγίας που συχνά διαφεύγει!!!

Σύνδρομο απιοειδούς :  Ερεθισμός - παγίδευση του ισχιακού νεύρου που προκαλείται από τη συμπίεση του νεύρου στον γλουτό από τον  απιοειδή μύ. Τυπικά, ο πόνος του συνδρόμου απιοειδούς αυξάνεται με συστολή του μυός απιοειδούς (κατά την αθλητική δραστηριότητα - τρέξιμο  jogging), παρατεταμένη καθιστική εργασία ή άμεση πίεση που εφαρμόζεται στο μυ. Συχνά είναι αποτέλεσμα κάκωσης του μυός μετά από πτώση ή απευθείας πλήξη. Δέστε το video για καλύτερη κατανόηση τού συνδρόμου:  Από το σύνδρομο πάσχουν συχνά άτομα τα οποία ασχολούνται με αθλήματα δρόμου, ενώ δεν ειναι σπάνιο οι ανατομικές παραλλαγές στην πορεία του ισχιακού νεύρου αλλά και η παρουσία επικουρικού απιοειδούς. Επίσης το σύδρομο εμφανίζεται συχνά σε ασθενείς με προβλήματα στις ιερολαγόνιες αρθρώσεις ( ιερολαγονίτιδα ), όπως σε αυτούς που πάσχουν απο αυτοάνοσα νοσήματα, όπως αξονική σπονδυλίτιδα ή αγκυλοποιητική σπονδυλαρθρίτιδα. Η πάθηση πολύ συχνά εκλαμβάνεται ως μια τυπική οσφυαλγία - ισχιαλγία, η οποία όμω

ΒΑΔΙΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΙΣ ΜΥΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ. ΔΑΚΤΥΛΟΒΑΜΩΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ?

Είναι αρκετά συχνό να βλέπουμε παιδιά μικρής ηλικίας να περπατούν στις μύτες των ποδιών τους. Σάν μπαλαρίνες. Τα παιδιά αυτά καλούνται δακτυλοβάμωνες (στην αγγλική ορολογία toe walker). Είναι κάτι που πρέπει οι γονείς να ανυσηχούν? ΤΙ ΕΙΝΑΙ  Η βάδιση στις μύτες των ποδιών είναι πολύ συνηθισμένο στα βρέφη που ξεκινούν να περπατούν. Είναι κάτι που συνήθως το αφήνουν πίσω μετά την ηλικία των δύο ετών. Η πλειονότητα των παιδιών που και μετά από αυτήν την ηλικία συνεχίζουν να περπατούν έτσι, το κάνουν από συνήθεια. Αν το παιδί αναπτύσσεται κανονικά, σπάνια η βάδιση αυτή αποτελεί πρόβλημα. ΑΙΤΙΕΣ Τις συντριπτικά περισσότερες φορές, είναι κάτι που κάνει το παιδί από συνήθεια. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να υπάρχει κάποια υποκείμενη κατάσταση. Βραχύς Αχίλλειος τένοντας Εγκεφαλική Παράλυση Μυική δυστροφία Αυτισμός ΠΡΟΔΙΑΘΕΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ Δέν υπάρχουν. Συχνά το φαινόμενο παρατηρείται μέσα στην οικογένεια ΘΕΡΑΠΕΙΑ Αν το παιδί περπατά από